Garnitura motor generator de curent


Garnituri motor generator de curent - Tehnic-mag

Garniturile motorului generatorului de curent sunt componente esențiale care asigură etanșeitatea dintre diferitele părți ale motorului. Ele previn scurgerile de ulei, combustibil și apă, care pot duce la deteriorarea motorului și la întreruperi în funcționare.
Garnitură motor generator de curent


Tehnic-mag oferă o gamă largă de garnituri motor pentru generatoare de curent, pentru toate mărcile și modelele. Garniturile noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a rezista la uzură și la medii dure.

Atunci când alegeți o garnitură motor pentru generatorul de curent, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Tipul de garnitură: Există diferite tipuri de garnituri motor, inclusiv garnituri de chiulasă, garnituri de cilindru, garnituri de arbore cotit și garnituri de carter.
    Mărimea garniturii: Garnitura trebuie să fie de dimensiunea potrivită pentru generatorul de curent.
    Materialul garniturii: Garnitura trebuie să fie fabricată dintr-un material durabil, care să reziste la uzură și la medii dure.

Garniturile motorului generatorului de curent Tehnic-mag sunt disponibile la prețuri competitive. Comandă-ți garnitura de motor pentru generatorul de curent de astăzi!

Ultimele recenzii

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 25 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Arc regulator Briggs&Stratton Clsic Sprint Am primit ok

scrisa de STEFAN D. (Bucuresti SECTOR 4, România) la data de 11 Mar 2024 :

(3/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator