Diverse accesorii moto, scuter


Diverse accesorii moto și scuter

Un motociclet sau un scuter este mai mult decât un simplu mijloc de transport. Este un stil de viață, o pasiune. Iar pentru a vă bucura din plin de această pasiune, aveți nevoie de accesorii care să vă facă viața mai ușoară și mai plăcută.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de accesorii moto și scuter, de la cele mai simple la cele mai sofisticate. Avem suporturi pentru telefon, suporturi pentru numere de înmatriculare, pompe, proiectoare LED și multe altele.

Suporturi pentru telefon

Suporturile pentru telefon sunt un accesoriu esențial pentru orice motociclist sau șofer de scuter. Ele vă permit să vă conectați la muzica sau la navigația GPS fără a vă lua ochii de la drum.

La Tehnic-mag, găsiți suporturi pentru telefon pentru orice tip de motocicletă sau scuter. Avem suporturi universale, suporturi dedicate pentru anumite modele de motociclete sau scutere, precum și suporturi cu funcții suplimentare, cum ar fi încărcarea wireless.

Suporturi pentru numere de înmatriculare

Suporturile pentru numere de înmatriculare sunt un accesoriu important pentru siguranța dumneavoastră. Ele vă ajută să vă asigurați că numerele de înmatriculare ale motocicletei sau scuterului dumneavoastră sunt vizibile și lizibile pentru autoritățile de control.

La Tehnic-mag, găsiți suporturi pentru numere de înmatriculare din diferite materiale, cum ar fi metal, plastic sau aluminiu. Avem suporturi cu diverse modele și culori, astfel încât să puteți alege cel care se potrivește cel mai bine motocicletei sau scuterului dumneavoastră.

Pompe

Pompele sunt un accesoriu esențial pentru orice motociclist sau șofer de scuter. Ele vă permit să umflați anvelopele în caz de nevoie.

La Tehnic-mag, găsiți pompe de diferite dimensiuni și tipuri. Avem pompe manuale, pompe electrice și pompe cu compresor.

Proiectoare LED

Proiectoarele LED sunt un accesoriu care vă poate îmbunătăți vizibilitatea pe timp de noapte. Ele vă pot ajuta să vedeți mai bine drumul și să fiți mai vizibili pentru ceilalți participanți la trafic.

La Tehnic-mag, găsiți proiectoare LED de diferite dimensiuni și tipuri. Avem proiectoare LED cu o singură lentilă, proiectoare LED cu două lentile și proiectoare LED cu unghi larg de iluminare.

Acestea sunt doar câteva dintre accesoriile moto și scuter pe care le găsiți la Tehnic-mag. Alegeți accesoriile care vă sunt necesare pentru a vă bucura din plin de călătoria dumneavoastră.

Ultimele recenzii

scrisa de Gheorghe Ovidiu H. (Cicir, România) la data de 15 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Membrane carburator Briggs&Stratton Sprint Clasic Am primit multumescu ok!

scrisa de Szilagyi I. (Carei, România) la data de 13 Apr 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Curea zimtata 1600mm tractoras de tuns iarba Castelgarden TC102 L-am și montat după primire se potrivește perfect ca originalul tractorasul taie iarba bine , mulțumesc

scrisa de Catalin A. (Pascani, România) la data de 27 Mar 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje L-am montat pe un Ruris 731K, fără probleme. Garniturile se.iau separat. Livrare promptă, comunicare foarte bună!
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator